Hjælp til at finde din Bh størrelse

Kun 30% af alle kvinder bruger den rigtige Bh størrelse!

Vi kan hjælpe dig med at finde den Bh, der passer lige til dig. I vores fysiske butik vejleder vi dagligt mange kvinder, i det rette Bh valg. Vi har derfor meget stor erfaring indenfor området. Dette kan du som online lingeri kunde, også nyde godt af. Derfor får du her nogle gode råd til, hvordan du finder den Bh størrelse og den facon, der passer lige til dig. Vær også opmærksom på at størrelsen af Bh, både skåle og omfang kan variere gennem livet, afhængig af om du har tabt dig, har været gravid eller er blevet ældre. Derfor skal du regne med at du med jævne mellemrum skal skifte Bh størrelse og type, for at bibeholde den bedste pasform.

Generelle råd til Bh størrelse

En Bh skal ligge tæt ind til kroppen. Der må ikke være luft mellem skål og bryst og den skal sidde tæt omkring kroppen, uden at rutche op når du rækker armene op.Generelt skal en Bh sidde fast/tæt og behageligt. Det opnåes ved at omkredsen passer perfekt, og at brystet ligger fast og stabilt i skålene. Ofte skal omkredsen være mindre og skålene større, end du regner med og måske er vant til.Når du tager tætsiddende tøj på, må brystet ikke bule op over skålkanten. Overgangen mellem bryst og skål skal være helt glat.Det er ikke skuldrene der skal bære brysterne. Det giver alt for stor belastning på skuldrene, med smerte i skulder og nakke til følge. Generelt skal skuldrene kun bære maximalt 20% af brysternes vægt. De resterende 80% skal bæres af ryggen, og det sker ved at vælge den rette omkreds.

BH guide

1. Når du tager din Bh på

Bøj dig forover og ryst let på skuldrene, og lad dine bryster falde ned i skålene. Rejs dig op igen og luk Bh´en

Bh-guide-3

2. Tjek bagsiden af Bh´en

Bagsiden af Bh´en er meget vigtig, idet den skal give dig den bedste støtte. Derfor skal omkredsen passe perfekt til din krop, så dine bryster får den korrekte støtte og det flotteste løft. Derved bliver dine skuldre også aflastet.Når du vælger en Bh som passer i omkredsen, er bagsiden helt vandret, og det nederste af rygstykket må aldrig være højere end bøjlen i skålene, foran. På en helt ny Bh opfordrer vi til, at Bh´en passer i omkredsen, når den er spændt i den yderste hægte. Dermed har du mulighed for at stramme den mere ind, når du har brugt Bh´en et stykke tid og den er blevet lidt løsere.

Justering af bh skulderstropper

3. Justering af skulderstropper

Få kvinder har bryster der er ens i størrelsen. Derfor er det bedst at regulere skulderstropperne hver for sig. På den måde sørger du for, at dine bryster får den korrekte støtte og ser ens ud.Stropperne må ikke sidde løst. De skal sidde til, men uden at stramme. Det nytter ikke at stramme stropperne yderligere, for at give barmen et højere løft, da stropperne højst bør bidrage med 20% af støtten. Ellers bliver belastningen på skuldrene for stor.Ønsker du et flot højt løft af dine bryster, skal du vælge en Bh type, der giver lige netop dette. Fx en Push Up Bh eller en foret Balconette.

Bh-giude-4

4. Tjek forsiden af Bh´en

Midterstykket som forbinder de to skåle, skal hvile på dit brystben. Hvis der er luft mellem brystbenet og midterstykket – er omkredsen for stor eller også er det en forkert Bh type til dig.Du skal lige akkurat kunne få en finger ind under midterstykket, så tæt skal Bh´en sidde.En god målestok for hvor tæt en Bh skal sidde i omkredsen, er at prøve en Stropløs Bh

Tjek bøjlen på Bh´en

5. Tjek bøjlen på Bh´en

Prikker bøjlen op i din armhule? Er der et gab mellem skålene og din hud? Prikker bøjlen ind i huden på dit bryst?Så er Bh´ens omkreds sandsynligvis for stor og/eller skålstørrelsen for lille.Det er ikke nogen god idé at vælge en for lille skålstørrelse for at få en push up effekt. Vælg i stedet en Push Up Bh, i den rette skålstørrelse, der præsenterer dit bryst i en flot feminin stil.Det kan også være typen af Bh der er forkert. Se vores mange forskellige typer af Bh her