Kilde: TV2 Salto

Personale

line 104k

Line
Ejer

birgitte 105k

Birgitte
Salgsassistent

jytte 103k

Jytte
Salgsassistent/Personalechef

may 105k

May
Salgsassistent

nanna 117k

Nanna
Salgsassistent/Webmedarbejder

sarah 117k

Sarah
Salgsassistent/Webmedarbejder

kirsten 102k

Kirsten
Salgsassistent

Om OnlineLingeri

Onlinelingeri.dk er en spændende Webshop, med stort og varieret udvalg indenfor lingeri online. Den er bygget op over vores fysiske butik Fleur Bodywear, der ligger midt i Hobro’s gågade. Lingeri forretningen har eksisteret i mange år, og siden 2004 har den været ejet af Line Tolborg Thy, hvor den ændrede navn til Fleur Bodywear og kom med i Fleur kæden. Da vi har kunder over hele verden og har haft salg over telefonen, besluttede vi os for at lave en webshop; Onlinelingeri.dk, så alle har mulighed for at handle online lingeri hos os.

Fleur Bodywear er en undertøjs forretning, der har et stort udvalg af produkter og modeller. Vi sælger lingeri, badetøj, nattøj (natkjoler, underkjoler, pyjamas, kåber og hjemmedragter), shapewear (stram ind undertøj), strømper og diverse tilbehør, til de forskellige produkter. Vores udvalg passer både til den yngre kvinder, men også den modne kvinde og den ældre generation. Vi har et bredt udvalg, og det giver os også mulighed for at have størrelser fra 65AA-90L. Og vi har Bh´er der laves også op til 120 cm i omkreds. Vores brede udvalg, giver os mulighed for at have en bred målgruppe og dermed har vi god erfaring i at finde den rigtige Bh til alle kvinder. Vores nattøj og bomuldsundertøj findes i størrelserne 36-54 og findes i mange forskellige kvaliteter såsom bomuld, bambus, silke, satin, microfibre, modal og det lækre velour i vores hjemmedragter.

Fleur Bodywear har en god blanding af forskellige mærker. Vi fører mærkerne Scarlett (det tidligere Fleur), E-sprit, Triumph, Femilet, PrimaDonna, PrimaDonna Twist, PrimaDonna Sport, PrimaDonna Swim, Marie Jo, Marie Jo Swim, Chantelle, Freya, Anita (store størrelser, sports Bh og amme bh) Mey, Lady Avenue, Wiki, Nanso, Sloggi, Schiesser, Decoy, Naturana (silvana), KT-strømper og DIM strømper. Kan du ikke finde det du søger i webshoppens online lingeri, inviterer vi dig til at ringe og høre om vi har produktet eller kan skaffe det.

Vi går meget op i personlig betjening og er selvfølgelige altid klar til at hjælpe dig i vores i fysiske butik, hvis du ikke er helt sikker på størrelsen. Og ellers står vi også klar på at hjælpe dig med online lingeri, over telefonen eller per mail.

Med venlig hilsen

 

Onlinelingeri.dk