Chantelle Graphic Menstruations Trusse Maxi Sort

330,00 kr.

Menstruationstrusse – Vask igen og igen

Simpel Menstruationstrusse fra Chantelle serien Graphic, med den lille blonde i toppen. Trussen har en høj talje og en god bredde, der dækker dig sikkert bagpå. Den er lavet i et ultrablødt genbrugsmikrofiber stof, der giver trussen den grønne ECO-DESIGN logo. Certificerede stoffer i henhold til STANDARD 100 af OEKO-TEX®️ og uden sølv mikropartikler.

Denne trusse er special designet til heavy flow, og kan absorbere op til 12 timers, svarende til 4 tamponer. Dette kan trussen på grund af de 3-lags indbyggede kile som trussen har i bunden.

1) Et fugttransporterende, allergivenligt lag, der holder dig tørt og frisk (ingen lugt) hele dagen lang.
2) Et absorberende lag, der bekæmper bakterier.
3) Et lækagesikkert lag, der forhindrer lækager og pletter for at føles super sikkert.
Derudover er trussens kile længere end almindeligt for at forhindre lækager.

Et sømløst design giver dig både en yderst behagelig trussen, samt ingen syninger, sømme eller brede foldninger på trussen der ville kunne ses igennem tøjet.

Vask: Efter brug skylles det under koldt vand, vaskes derefter i vaskemaskinen ved max 30°C, og til sidst hænges det tørt. Brug ikke skyllemiddel, tørretumbler og strygejern.

Alt i alt får du en behagelig trusse, der ikke ses igennem tøjet, som du kan føle dig sikker og tilpas i, samtidigt med at du skåner miljøet.

Materiale: 75% nylon · 25% elastan | Trussen bund: indeni; 81% polyester · 19% polyurethan. Udenpå; 96% bomuld · 4% elastan.

Se mere:
Chantelle Menstrations Trusser

  • Stilnummer: C16L70