Chantelle Lace Menstruations Trusse Maxi Sort

330,00 kr.

Vaskbar Menstruationstrusse du kan bruge igen og igen

Menstrations Maxi trusse med høj talje lavet med en ultrablød genbrugsmikrofiber stof og en feminin Leavers-blonde, der giver trussen ECO-DESIGN loget. Menstrationstrussen er designet til heavy flow og kraftig blødning og kan derfor absorbere op til 4 tamponer eller i 12 timers. For at give dig komfort og et sikkert brug har trussen et 3-lags indbygget kile.
1) Et fugttransporterende, allergivenligt lag, der holder sig tørt og frisk (ingen lugt) hele dagen lang.
2) Et absorberende lag, der bekæmper bakterier.
3) Et lækagesikkert lag, der forhindrer lækager og pletter for du kan føle dig helt sikker.
Derudover er det tænkt over en større og længere kile end almindeligt for at forhindre lækager, samt en flad afslutning der ikke ses under tøjet.
Sømløst finish omkring benene for at give fuld usynlighed under tøjet. Certificerede stoffer i henhold til STANDARD 100 af OEKO-TEX®️ og uden sølv mikropartikler. En behagelig, feminin og usynlig højtaljeform, der giver følelsen af at have en almindelig trusse på.
Vask: Efter brug skylles trussen under koldt vand, vaskes derefter i vaskemaskinen ved max 30°C, og til sidst hænges det tørt. Brug ikke skyllemiddel, tørretumbler og strygejern.
Alt i alt får du en behagelig trusse, der ikke ses igennem tøjet, som du kan føle dig sikker og tilpas i, samtidigt med at du skåner miljøet.

Materiale: 75% nylon · 25% elastan | Trussen bund: indeni; 81% polyester · 19% polyurethan. Udenpå; 96% bomuld · 4% elastan.

Se mere:
Chantelle Menstrations Trusser  

  • Stilnummer: C15L70