Schiesser Secret Care Menstruations Trusse Maxi 2-Pak Sort

350,00 kr.

PERIOD Trusse – Maxi Trusse

For mere sikkerhed, bæredygtighed and velvære.

Secret Care Maxi Trussen er en trusse, special udviklet til at kunne erstatte engang menstruations produkter som tampon og bind, eller som supplement. Trussen har en innovativ special 4 lags bund i trussen der gør at du føler dig sikker og beskyttet. Trussen kan beskytte dig i op til 12 timer, og minimere lugt. Egnet til både kvinder og unge piger der vil lever mere miljøbevidst, da Secret care trussen er en bæredygtig løsning på engangsprodukterne. Maxi trussen har et tidløst og moderne look, med en lavere benskæring og en høj talje.

En Innovativ teknologi sammensat af 4 forskellige lag, giver en højt absorberende struktur. Den garanterer total frihed ved bevægelse og komfort. Inderst har trussen det fineste Økologiske bomuld for en behagelig blød bærekomfort. Det andet lag er et stærkt absorberende, lugt- og fugtforebyggelse. Det tredje lag er et membran lag, der lækagesikre dig. Det yderste lag er også økologisk bomuld, for at give trussen et tidløst og moderne look.
Afhængig af kraften/tyngden på din menstruation, kan trussen erstatte 3 bind eller 4 tamponer. På den måde bidrager du aktivt til at reducerer affald, samtidig med at trussen er af holdbart og en langvarig løsning. Bomuld fra økologisk landbrug beskytter miljøet ved at undgå pesticider, der for forurener.

Et MUST-HAVE for miljøbevidste kvinder!

DEN RETTE BRUG OG PLEJE

1. Tag din Secret Care Trusse på
2. Brug uden bind/tampon eller sammen med
3. Føl dig komfortabel og sikkert beskyttet
4. Skyl op under koldt vand, før du vasker dem
5. Lad den tørre på tørresnor

Læs mere HER

Materiale: 54% bomuld · 25% lyocell · 15% polyester · 4% elastan · 2% polyurethan

Se mere:
“Schiesser” “Tai “Secret

  • Stilnummer: 176300