Schiesser Secret Care Menstruations Trusse Tai 2-Pak Sort

350,00 kr.

PERIOD UNDERWEAR – Tai Trusse

For mere sikkerhed, bæredygtighed and velvære.

Secret Care period Tai trussen kan bruges som erstatning bind/sanitary pads, tamponer eller menstruations cup. Men de er også lavet, så de kan bruges som erstatning til dit favorit sanitary produkt under din menstruation. Føl sig sikker og beskyttet imens du bærer Secret Care period trussen også med en let blæresvaghed, eller under sports takke være maximum beskyttelse. Den innovative membran teknologi giver dig beskyttelse i op til 12 timer, sammen med det fugtigheds absorberende materiale-lag, forsikre trussen dig en lugtfri maksimum protection med en følelse af fuldstændig sikkerhed.
Trussen er egnet til kvinder og unge piger som leder efter det perfekte sanitary produkt, samt kvinder der lever en bevidst livsstil og ønsker en mere bæredygtig løsning på engangsprodukterne, som bind og tamponer. Tai trussen har et tidløst og moderne look, i den klassiske tai model, med høj/almindelig benskæring.

4 LAG FOR DIN SIKKERHED

En Innovativ teknologi sammensat af 4 forskellige lag, giver en højt absorberende struktur. Den garanterer total frihed ved bevægelse og komfort. Inderst har trussen det fineste Økologiske bomuld for en behagelig blød bærekomfort. Det andet lag er et stærkt absorberende, lugt- og fugtforebyggelse. Det tredje lag er et membran lag, der lækagesikre dig. Det yderste lag er også økologisk bomuld, for at give trussen et tidløst og moderne look.
Afhængig af kraften/tyngden på din menstruation, kan trussen erstatte 3 bind eller 4 tamponer. På den måde bidrager du aktivt til at reducerer affald, samtidig med at trussen er af holdbart og en langvarig løsning. Bomuld fra økologisk landbrug beskytter miljøet ved at undgå pesticider, der for forurener.

Et MUST-HAVE for miljøbevidste kvinder!

DEN RETTE BRUG OG PLJEJE

1. Tag din Secret Care Trusse på
2. Brug uden bind/tampon eller sammen med
3. Føl dig komfortabel og sikkert beskyttet
4. Skyl op under koldt vand, før du vasker dem
5. Lad den tørre på tørresnor

Læs mere HER

Materiale: 54% bomuld · 25% lyocell · 15% polyester · 4% elastan · 2% polyurethan

Se mere:
“Schiesser” “Tai “Secret

  • Stilnummer: 176299