fbpx

Sloggi Period Pants Menstruations Trusse Hipster Medium 2-Pak Sort

279,00 kr.

Menstruations Trusse i hipster facon – Op til 8 timer

Menstruations Hipster trusse fra Triumph’s Sloggi, med en sporty og dækkende hipster facon. Brede sidestykker, god dækning bagpå og en høj benskæring. Hipster trussen er af uigennemsigtig materiale, med en blonde kant rundt i taljen. Menstruations trussen kommer her i en 2 pak, med 2 ens Hipster trusser. Med en gemt beskyttelsesfunktion, der sørger for, at du er frisk og tør i op til 8 timer. Og de kan vaskes! Perfekte til dage med en moderat mængde blod.

Mellemhøjt absorberingsniveau, der svarer til 3 tamponer i normal størrelse og op til 8 timers anvendelse. Et indre lag modvirker lækager og holder det ydre lag tørt. Et ekstra absorberingslag opsuger væsken og lukker den inde uden at gøre trussen ekstra tyk. En udvidet kile sørger for beskyttelse hele vejen bagud.

En antimikrobiel behandling, SILVADUR™930, forhindrer lugt. Glat, åndbart, elastisk modal-stof med blødt taljebånd af blonde. Kan genanvendes som et nul-affald-alternativ til tamponer, trusseindlæg og bind.

Perfekt til menstruation og urininkontinens. Menstruations trussen kommer i en genanvendelig pose/taske til at opbevare og medbringe trusser i. Posen/tasken er tæt og kan også bruges til opbevaring af brugte trusser. Kan maskinvaskes ved 40°. Fremstillet i henhold til Oeko-Tex® Standard 100

Modellen har et par hipstertrusser i størrelse S på.

 

Materiale: 14% polyamid · 67% modal · 10% polyester · 7% elastan · 2% bomuld

Se mere:
“Triumph” “Menstruations  

  • Stilnummer: 10213208